7 Haziran 2008 Cumartesi

Festival Biterken- Leman Yılmaz

Teşekkür
İKSV Uluslararası Tiyatro Festivali

Festivalin organizasyon yükünü taşıyan tüm ekibi,
ve özellikle yönetmen yardımıcısı Leman Yılmaz'ı,

Seyirciye yaşattıkları unutulmaz dakikalara sağladıkları olağanüstü destek ve başarılarından ötürü gönülden tebrik ederim.

Seyredebildiğim 2 Oyun (Karanlık Korkusu, Caligula), 1 Dans Tiyatrosu (Yüzleşme) gösterilerinin yanısıra, dinleyebildiğim (N.Ataç'ı anma) 1 Konuşma , (4 ustayla Baltacıoğlu'nu anma) 1 buluşma dışında bir de katılabildiğim 2 çalıştayı (Ezilenler Tiyatrosu, BadCo.) ile çok renkli geçen bir festival programını hep birlikte geride bıraktık.

Her kesin ortak düşüncesi her sene aksatılmadan sürdürülebilir bir organizasyon olması.. Bunu gerçekten canı gönülden istiyoruz, o zaman gerçekleşmemesi için bir sebep kalamayacaktır, eminim. Seneye kadar yapacağımız çalışmalarla desteklemek ve yine böyle renkli bir programda görüşmek üzere..

Hiç yorum yok:

Telif Hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.