14 Mayıs 2009 Perşembe

Gölge Tiyatrosu - Taksim

Gölge Tiyatrosu

Dün Taksim meydanında kurulan 9x9 m'lik (3 parçalı) yaratıcı perdenin arkasında gerçekleştirilen gölge tiyatrosu halkımıza ve kent misafirlerine mütevazi bir şölen niteliği taşıyordu.

Hikaye ve masallarla bağı kopanlara geçte olsa duyurulur, umarım gelecek seferi beklemeden tüm semtlerimizde bu etkinlilerin sayısı artar.

Daha ayrıntılı mekansal ve kurumsal yorumlar

Bir türlü gerçekleştirilemeyen yada katılımın az olarak kaldığı ölü girişimleri aşamayan semt şenlikleri için, destekçi ve katılımlarca oluşacak güçlü ve nitelikli sürdürülebilir kollektif dayanışmalara çağrı yapan yazılarımız diğer mekansal sitemizde sürecektir. http://istanbuluma.blogspot.com/ (Tüm hemşehirlilerimize ve yerel yönetimlerimize geçmekte olan bahar ve gelecek olan yaz vesilesiyle özel olarak duyurularak hatırlatılmaktadır.)

Bilgi

Mayıs gündemini belirleyen etkinlilerden Kukla festivali tüm hızıyla ve renkliliği ile İstanbul'un değişik mekanlarında İBB Şehir Tiyatroları katkısıyla sürmektedir. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..

Çocuklara gün doğdu. Seyirciler arasında onlarıda birlikte görmek ve işitmek ne güzel..
Ayrıntılar için; http://masaliz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Telif Hakları

cumhurkocalar@gmail.com İstanbul, Türkiye

Bu veb sitesinde yayımlanan yazılar bu sitedeki orijinal linki verilerek kaynak gösterilmek ve yazarının adı mutlaka belirtilmek kaydıyla, ayrıca bir izin almadan internet üzerinden elektronik ortamda kullanılabilir. Yazıların basılı ortamda kullanımı için yazar izni gereklidir.